Eötvös Loránd Technikum

Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum

Álláshirdetés

Várjuk informatika szakos kolléga jelentkezését teljes állású oktatói munkakör betöltésére.
Végzettség: szakirányú BA, BSc, MA, MSc
Bérezés: Munka Törvénykönyve szerint
Jelentkezni a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet

Tisztelt Szülők!

 
Ezúton kérjük Önöket arra, hogy az alábbi nyilatkozatot a tanuló kitöltve hozza magával szeptember 1-jén. Nagykorú diák már nyilatkozhat a saját nevében. Amennyiben a tanuló külföldön járt, kérjük, hogy a hazaérkezéstől számított 14 napon belül ne jöjjön iskolába.
A hiányzásról és annak okáról minden esetben az osztályfőnököt kell tájékoztatni.
 
Együttműködésüket ezúton is nagyon köszönjük!
 

Nyilatkozat: wordpdf logo


Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!


Az alábbiakban a Kormány 2019/20-as tanévre vonatkozó külföldi nyelvtanulási programjának a Tempus Közalapítvány által kiadott tájékoztatóját olvashatják.

  A dokumentumot ide kattintva tudják megtekinteni.


eu flag erasmus vect pos kicsi
2019/20-as tanév nyertes pályázatai

Ezúton szeretnénk mindenkit tájékoztatni, hogy az Erasmus+ programjaink elnyerték a támogatást, így külföldi programokban és a hozzákapcsolódó szakmai munkában gazdag évnek nézünk elébe.
A tanév folyamán 30 szerencsés gépész tanuló vesz részt három hetes külföldi CNC illetve hegesztő szakmai gyakorlaton Franciaországban és Lengyelországban. A témához kapcsolódóan pedig szakmai tanáraink egy hetes szakmai továbbképzésen vesznek részt Franciaországban. Mivel nem csak szakmai területen szeretnénk a legújabb európai trendeket megismerni, nevelőtestületünk hat tagja különböző európai nagyvárosokban fogja a modern, innovatív módszereket, a tanulást segítő telefonos applikációkat és egyéb webes alkalmazásokat tanfolyami keretek között elsajátítani, hogy aztán itthoni munkájuk során is tudják hasznosítani.
Végül, de nem utolsó sorban, intézményünk egy kétéves startégiai projektben is részt vesz 5 másik ( Románia, Portugália, Olaszország, Lengyelország és Törökország) ország középiskolájával együttműködve.

Nyári összefüggő gyakorlat

Honalpunkon az összefüggő szakmai gyakorlat menüpont alatt elérhetőek az aktuális információk és a letölthető szükséges dokumentumok!
Vagy itt:  Link